Vårt förlag startade 2005 och vänder sig och till chefer, ledare och medarbetare. Många hör av sig med kommentarer som ”Enkelt skrivet, lagom omfång och ändå ett djup” ”Tankeväckande och konkret” ”många bra tips”. Välkommen även du att beställa av våra böcker – välj mellan fri frakt eller att hämta på vårt kontor.Strategiska perspektiv på samtal för utveckling

245 kr

Vår nya bok ”Strategiska perspektiv på samtal för utveckling”  är skriven av Eva C Johansson och Lasse Karlsson. Goda samtal ger utveckling. Den här bokens syfte är just att inspirera till bättre samtal med en strategisk utgångspunkt.

Art. nr. 92. Kategori: .

Alla vill ha utveckling. I vår senaste bok tar Eva C Johansson och Lasse Karlsson upp det strategiska perspektivet på Samtal för utveckling.  De har lång erfarenhet av att själva ha arbetat med utvecklingssamtal både som ledare och medarbetare, samt sedan 80-talet utbildat chefer och medarbetare i dessa samtal.Författarna sätter in det goda samtalet i ett strategiskt perspektiv genom att beskriva aspekter av organisationsgrupp- och kompetensutveckling. Boken har ett personligt tilltal, refererar till aktuell forskning, ger praktiska tips från författarnas långa organisationserfarenhet och lämnar plats för självreflexion.
För att kunna föra goda och utvecklande samtal måste man lära känna sig själv och dessutom lära känna sina medarbetare. Eller som Pelle Björklund VD på Svenska Bostäder lyfter fram i sitt förord till boken: vill du bli en bra ledare – bli då en bra människa!