Vårt förlag startade 2005 och vänder sig och till chefer, ledare och medarbetare. Många hör av sig med kommentarer som ”Enkelt skrivet, lagom omfång och ändå ett djup” ”Tankeväckande och konkret” ”många bra tips”. Välkommen även du att beställa av våra böcker – välj mellan fri frakt eller att hämta på vårt kontor.Att leda medskapande

200 kr

Att leda medskapande beskriver de viktigaste förut- sättningarna för att människor ska vilja, våga och kunna vara med på riktigt i en idéburen organisation. Det bestäms inte enbart av de frågor som organisationen…

Art. nr. BOK006. Kategori: .

Att leda medskapande beskriver de viktigaste förutsättningarna för att människor ska vilja, våga och kunna vara med på riktigt i en idéburen organisation. Det bestäms inte enbart av de frågor som organisationen driver, utan av det förhållningssätt, arbetssätt och ledarskap som finns i organisationen.

Boken beskriver på ett pedagogiskt sätt hur ledaren i det dagliga arbetet kan understödja medskapande och därigenom skapa utveckling och effektivitet. Den vänder sig till både anställda och förtroendevalda ledare på alla nivåer i en idéburen organisation.

Om författaren: Jan Svärd har en master of Science Gestalt in Organisations och har många års erfarenhet av ledar- och organisationsutveckling. Han är verksam som konsult inom nätverket Förändringsarbetarna. I uppdragen vill han skapa medvetenhet och utveckling hos individer, grupper och organisationer.

ISBN: 978-91-975707-6-3